По програма Аз Мога Повече 2012 на Агенция по заетостта, можете да се обучавате безплатно с ваучер, който се издава на одобрените кандидати.С този ваучер те могат да се запишат за курс по английски език при Доставчици на обучение по програмата Аз Мога Повече.

Login Form

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 100% (3 Votes)
Аз Мога Повече 2013 - актуално - 5.0 out of 5 based on 3 reviews
Рейтинг
УжаснаОтлична 
Share

Както знаете, приемът на документи по схема Аз Мога Повече приключи ноември месец 2012г. Броят на кандидатите, които тази година заявиха желанието си да се включат в програмата на Агенция по Заетостта надхвърли 100 000. Освен увеличението на броя на кандидатите, също така бе увеличен и бюджета по схема Аз Мога Повече 2013 с цели 50 милиона лв. За съжаление парите се оказаха недостатъчни, за да покрият разходите за обученията на всички кандидати. Близо 40 000 са одобрените кандидати до момента като разглеждането на документи продължава.

Припомняме Ви, че чрез програмата "Аз мога повече", кандидатите могат да получат възможност за Безплатен Езиков и Професионален Курс в присъствена или дистанционна форма на обучение. Програмата на Агенция по Заетостта се финансира от Европейския Социален Фонд като сумите за курсовете по "Аз мога повече" се отпускат под формата на Ваучери за Безплатно Обучение.

Тези, които са пропуснали срока за кандидатстване могат да следят за нов прием на документи. Въпреки, че от Агенция по Заетостта все още не са излезли с официално становище по този въпрос, се очаква да има и нов прием на документи до края на 2013. За да научите навреме при нов старт за кандидатстване, Ви съветваме да се абонирате за Информационния бюлетин на някой Доставчик на Обучение, който работи по "Аз Мога Повече". 

 

Share

Добавете коментар


Защитен код
Обнови
Powered by Joomla!®. Designed by: professional joomla themes cheap hosting Valid XHTML and CSS.