По програма Аз Мога Повече 2012 на Агенция по заетостта, можете да се обучавате безплатно с ваучер, който се издава на одобрените кандидати.С този ваучер те могат да се запишат за курс по английски език при Доставчици на обучение по програмата Аз Мога Повече.

Login Form

Безплатни курсове по английски език

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 100% (3 Votes)
Аз Мога Повече 2013 - актуално - 5.0 out of 5 based on 3 reviews
Рейтинг
Share

Както знаете, приемът на документи по схема Аз Мога Повече приключи ноември месец 2012г. Броят на кандидатите, които тази година заявиха желанието си да се включат в програмата на Агенция по Заетостта надхвърли 100 000. Освен увеличението на броя на кандидатите, също така бе увеличен и бюджета по схема Аз Мога Повече 2013 с цели 50 милиона лв. За съжаление парите се оказаха недостатъчни, за да покрият разходите за обученията на всички кандидати. Близо 40 000 са одобрените кандидати до момента като разглеждането на документи продължава.

Припомняме Ви, че чрез програмата "Аз мога повече", кандидатите могат да получат възможност за Безплатен Езиков и Професионален Курс в присъствена или дистанционна форма на обучение. Програмата на Агенция по Заетостта се финансира от Европейския Социален Фонд като сумите за курсовете по "Аз мога повече" се отпускат под формата на Ваучери за Безплатно Обучение.

Тези, които са пропуснали срока за кандидатстване могат да следят за нов прием на документи. Въпреки, че от Агенция по Заетостта все още не са излезли с официално становище по този въпрос, се очаква да има и нов прием на документи до края на 2013. За да научите навреме при нов старт за кандидатстване, Ви съветваме да се абонирате за Информационния бюлетин на някой Доставчик на Обучение, който работи по "Аз Мога Повече". 

 

Share
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 84% (7 Votes)
Доставчици на обучение - 5.0 out of 5 based on 5 reviews
Рейтинг
Share

Доставчик на обучение по Английски език за схема Аз мога повече

Изборa на доставчик и вида на обучение по схема Аз Мога Повече определя успеха ви.

Дистанционна или присъствена форма на обучение да искаме от доставчика на обучение? 

ОП Развитие на Човешките Ресурси, схема Аз Мога Повече предлага безплатно обучение на лица, които работят на трудов договор или са самонаети. Изключение правят лицата които работят в бюджетната сфера в държавни фирми и учреждения. Бъдейки насочена към работещата част от населението, обучението по схема Аз Мога Повече може да представлява проблем за голяма част от обучаемите, понеже с менящо работно време или смяна на работното място курсистът губи възможността да продължи обучението си, да не забравяме и домашните задължения които нямат работно време! 

Тези фактори правят избора на обучение по схема Аз Мога Повече много лесен. При дистанционното обучение няма да губите време и пари за транспорт, няма да се налага да бъдете в класната стая в определен час и ден, а когато вие намерите време. Това не бива да ви кара да си мислите че програмата на обучение неорганизирана. Обучението се извършва по график, одобрен от Агенцията по заетостта и броят на уроците за всяка учебна седмица е предварително описан от избрания от вас доставчик на обучение по английски език. Присъствията в уроците е задължително, макар и то да е във време по ваш избор. имате право на 20% отсъствия по регламент от Схема Аз Мога Повече.  

С дистанционната форма на обучение Доставчиците на обучение не се налага да определят кратки срокове за приключване на курса, както доставчиците на присъствени курсове. При дистанционния курс по английски език с ваучер по аз мога повече вече можете да повтаряте всички уроци които сте минали и да потдържате знанията си свежи до края на курса. 

 

SharePowered by Joomla!®. Designed by: professional joomla themes cheap hosting Valid XHTML and CSS.