По програма Аз Мога Повече 2012 на Агенция по заетостта, можете да се обучавате безплатно с ваучер, който се издава на одобрените кандидати.С този ваучер те могат да се запишат за курс по английски език при Доставчици на обучение по програмата Аз Мога Повече.

Login Form

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 97% (3 Votes)
доставчици на обучение английски език - 5.0 out of 5 based on 5 reviews
Рейтинг
УжаснаОтлична 
Share

Избор на Доставчик от списъка с Доставчици

на Обучение по схемата Аз Мога Повече 2012 

Изберете доставчика на обучение спрямо следните важни за вашето успешно обучение фактори:

- Каква е началната и крайната дата на обучението? Ще имате ли поне седем месеца за целия период на курса по Английски език?

- Ще ви дадат ли при записване в курса - Учебен график, по който вие да следите натовареността на обучението и да планирате своет освободно време. (Това е изискване от Агенция по заетостта към всички доставчици на обучение по Английски и други курсове с ваучери)

- Отношението на персонала, който ви обслужва - на добро професионално ниво ли е или отношението им ще ви пречи на ползотворното обучение по програмата Аз Мога. Очакват ви около 7 до 9 месеца съвместна работа! Имат ли готовност да отговарят на вашите въпроси като обучаем?

- До каква степен курса е интерактивен? Има ли части в които ще се самоубочавате?! Имайте предвид че има доставчици на обучение по схема Аз Мога Повече - курс Английски език,  които предлагат 100% интерактивност и текущ тестов контрол на вашите знания във всеки урок. ЦПО към Изоблок е един от тях.

- Ще се налага ли да пътувате до Центъра за професионално обучение за подписване на документи или доставчика на обучение е изградил система в която вие сте минимално ангажирани?

- Има ли доставчика на обучение система за своевременна обратна връзка с обучаемите, за да можете да изкажете забележки или своевременно да задавате въпроси свързани с обучението ви.

 - Ще може ли доставчика на обучение да ви даде възможност да използвате платформата след края на курса или вашият достъп ще е ограничен веднага след приключването на курса с ваучер по учебен график?

 

 Очакваме вашите коментари и впечатления от доставчиците на обучение по схема Аз Мога Повече. Споделяйте опита си за да могат и другите да се възползват от качествено безплатно обучение от Агенция по заетостта.

 

Share

Добавете коментар


Защитен код
Обнови
Powered by Joomla!®. Designed by: professional joomla themes cheap hosting Valid XHTML and CSS.